Arla Foods

ChemiControl blev originalt udviklet på baggrund af efterspørgsel fra Arla Foods, da der på daværende tidspunkt ikke fandtes et godt system til elektronisk håndtering af kemikaliedokumentation. Arla Foods har benyttet ChemiControl på sine mejerier i over 10 år.

“Hos Arla er det vigtigt, vi har styr på kemikalierne. I ChemiControl har vi ét samlet system, hvor vi har alle oplysninger omkring de kemikalier, vi bruger. Det giver overblik, det er nemt at redigere, og det er nemt at bruge alle funktionerne.

Det er overskueligt at benytte som bruger, og det har i hvert fald hjulpet os med at have styr på hvad for nogle kemikalier, vi har, hvor mange vi har af samme slags, og om der er nogle af dem, vi kan undvære. Hvis ikke man ønsker at have mapper til at stå med kemikalier, så kan man jo gøre alle medarbejdere til brugere af systemet, så det bliver sådan en database, man går ind og kigger i.

Jeg vil gerne anbefale ChemiControl, det er et godt system – og det bliver opdateret løbende. Der er små hjælpevideoer inde i systemet, hvis der går får lang tid mellem, at man har været inde og lave noget sidst, og man kommer i tvivl om, hvordan man skal bruge det. Der er løbende kurser. Det er et godt system.”

– Susanne Weissenborn
EHS Site Coordinator
Arla Foods, Bislev Mejeri

 

 

Læs mere om Arla

TO REFERENCER

Vil du høre mere?

Få råd og tips på e-mail