JORTON

JORTON A/S er en landsdækkende leverandør af bygge- og anlægsløsninger. ChemiControl giver JORTON overblik over sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger på kemiske produkter og gør det lettere at implementere en god sikkerhedskultur i virksomhedens mange afdelinger.

Let administration af kemi med afdelingsopdeling hos Jorton

“Vi havde i JORTON brug for en database, hvor vi let kan holde styr på papirarbejdet og administrationen omkring sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger på vores kemiske stoffer. I en større virksomhed som vores, med mange afdelinger, gør det vores arbejde meget lettere når vi kan afdelingsopdele vores produkter – og markere hvis vi har et produkt i samme afdeling.”

 

Lille kursus til nøglepersoner sikrer god implementering

“Systemet har været let at sætte sig ind i og komme i gang med, og det er meget enkelt for os at vedligeholde vores produkter og arbejdspladsbrugsanvisninger. Vi havde i opstartsfasen udvalgt en nøgleperson i hver afdeling, som alle kom på et lille kursus i brugen af ChemiControl. På den måde kan vi lokalt hjælpe alle vores medarbejdere med både at bestille nye produkter til databasen og opdatere APB’erne.”

– Stine Kongstad
Arbejdsmiljøkoordinator, Jorton A/S

 

Læs mere om JORTON

TO REFERENCER

Vil du høre mere?

Få råd og tips på e-mail