Om EcoOnline

EcoOnline er en nordisk it-virksomhed, der udvikler software fokuseret på at gøre håndtering og dokumentation af kemikalier så let og overskueligt som muligt.

I en fælles database forbinder vi kemiproducenter, sælgere eller distributører af kemikalier med de virksomheder der håndterer kemikalier som slut-brugere. Via databasen deles lovpligtige oplysninger om kemikalier, deres farlige egenskaber og anbefalede værnemidler. Således bliver virksomhederne i stand til at arbejde på at forebygge og forhindre skader på mennesker og miljø ved brug af kemikalier.

 

ChemiControl

I Danmark tilbyder vi systemet ChemiControl, som er udviklet specielt til de regler og love som gælder i Danmark. ChemiControl blev udviklet på baggrund af efterspørgsel fra fødevarebranchen, som efterspurgte en digital løsning til håndtering af deres kemikaliedokumentation. Siden har ChemiControl udviklet sig til at være et af de mest anvendte systemer til håndtering af kemikaliedokumentation på tværs af mange brancher i Danmark.

Hvis du er interesseret i at vide mere om kemisk ledelse og lovgivning, så deltag i et af vores gratis miniseminarer.

Er der kemikalier på din arbejdsplads? – kontakt os og vi hjælper dig med en løsning, der gør det nemmere at sikre dine medarbejderes sundhed, følge lovgivningen og beskytte miljøet.

Få råd og tips på e-mail