10 almindelige stoffer – som er farligere end du tror

Hvert år dør omkring 80.000 mennesker af kræft i EU på grund af eksponering for kræftfremkaldende stoffer på arbejdspladsen. Ved at øge kendskabet til farlige stoffer kan mange ulykker og sygdomme undgås. Vi har lavet en liste over 10  stoffer, materialer og produkter, som bliver anvendt på mange arbejdspladser, og som er farligere, end du måske går og tænker over. Download listen og få indsigt – du kan blive overrasket.

Hver dag udsættes tusindvis af mennesker for skadelige stoffer på deres arbejdspladser, ofte uden at være opmærksomme på det. Farlige stoffer kan findes næsten alle arbejdspladser og udgør store sundheds- og sikkerhedsmæssige udfordringer.

En af grundene til, at farlige stoffer skaber stor usikkerhed, er fordi de ofte er vanskelige at identificere. Derudover kan nogle stoffer være blevet så almindelige, at vi glemmer at tænke på dem som farlige. Og endelig er der nogle stoffer og materialer, som vi altid har tænk som sikre, men som nyere forskning har vist, er mere skadelige end vi før har troet.

Vi har lavet en liste over 10  stoffer, materialer og produkter, som bliver anvendt på mange arbejdspladser, og som er farligere, end du måske går og tænker over. Download listen og få indsigt – måske bliver du overrasket.

TIL TIPS & TRICKS
Få råd og tips på e-mail