Sådan lykkes du med din kemidatabase (5-trins guide)

En kemidatabase er et værktøj, der giver dig information om de kemikalier, der bliver brugt på din arbejdsplads. I denne guide giver vi dig en indføring i, hvordan du på en enkel måde kan opfylde alle de krav, som arbejdstilsynet stiller til en database over kemi. Download din 5-trins guide i dag!

Det bør være et mål for enhver virksomhed at reducere risikoen for medarbejdere og miljøet ved dens aktiviteter. For at identificere risici forbundet med at arbejde med kemikalier er en kemidatabase et vigtigt værktøj.

Kravet til en database eller kartotek over kemiske produkter i virksomheden er beskrevet i REACH-forordningens artikel 31 om sikkerhedsdatablade. Her fremgår det, at virksomheder skal vedligeholde en database over anvendte kemiske produkter, og at den til enhver tid skal være opdateret. Alle relevante medarbejdere skal derudover have adgang og skal instrueres i brugen.

Udfyld formularen for at downloade en 5-trins trin guide til, hvordan du bedst håndterer din kemidatabase.

Få orden med ChemiControl

Med ChemiControl bliver det let at følge loven og undgå anmærkninger og påbud ved Arbejdstilsynets kontrol. Vores løsninger er opbygget efter myndighedernes krav til kemidatabaser.

ChemiControl indsamler oplysninger om farlige egenskaber og anbefalede værnemidler for kemikalier i din virksomhed. På den måde får du:

  • Hurtigt svar på det, du leder efter
  • Fuld overblik og kontrol over kemikalier
  • Altid opdateret dokumentation
  • Vi har over 500 danske kunder, i mange forskellige størrelser og brancher

Lad os vise dig hvordan det hele virker – klik her for at få en live demo af ChemiControl.

TIL TIPS & TRICKS
Få råd og tips på e-mail